lørdag 28. mars 2015

Forbedret utgave av stor rundpinnemappe

Denne har 6 lommer istedet for 7 og lommene er festet med strikk og knapp istedet for snor. Har ikke laget mønster på den enda. Må se an interessen litt først ;)



mandag 23. mars 2015

Stor mappe til rundpinnene

Jeg har mange rundpinner og derfor behov for at de skal ligge nogenlunde sortert. Frem til nå ha jeg brukt Stoff&Stil sin mappe, som ser ut som en CD mappe. Den er genial , men jeg har "vokst ut av den" og behøvde noe større. Fant noen mapper på nett som ligner på dokumentmapper , men de var litt dyre så jeg har prøvd å lage en selv istedet. Det er 7 lommer inni med en treknapp på hver som jeg har skrevet str på pinnene. Jeg legger da hele og halve nummer sammen. Jeg må nok videreutvikle denne før jeg blir helt fornøyd , men slik ble førsteutkastet...

tirsdag 17. mars 2015

Vårløper

Har  brukt deler av applikasjonen fra mitt eget Elruda Designs "Påskekos" mønster.

mandag 16. mars 2015

Quiltemønstret "Havørnas rike"

Dette mønstret lagde jeg til ære for en god kunde som ønsket seg mønster med havørn på. Her på Vikna har vi denne praktfulle fuglen som seiler majestetisk høyt der oppe på himmelen. Nå er ikke fjellene riktig så høye her , men vi skal ikke så mye lenger nord  før de blir det :)
Mønstret består av stor pute på 60x60 cm og løper. De er sydd med to forskjellige blåfarger og personlig så likte jeg den lyseste best.




mandag 9. mars 2015

Quiltemønstret "Der ingen skulle tru.."

Dette mønstret lagde jeg fordi jeg er en smule hekta på hus og hadde lyst til å lage en morsom vri. Mønstret kan kjøpes via melding på Elruda siden på FB eller via Elruda butikken på epla.no. Har en plan om å lage spisebrikker med denne applikasjonen, men før det står det noen andre prosjekter i kø...